ISB profielsysteem (Item compatibel)

ISB ALUMINIUM PROFIELSYSTEEM

Wat is het ISB aluminium profielsysteem?

Het ISB aluminium profielsysteem is een modulair systeem bestaande uit hoogwaardige aluminium profielen, betrouwbare profielverbinders en bijbehorend bevestigingsmateriaal. De profielen zijn ontworpen met het oog op flexibiliteit en eenvoudige montage, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Het systeem bestaat uit twee verschillende profieltypen, namelijk de ISB sleuf 5 profielen (ook wel 20x20 raster) en de ISB sleuf 8 profielen (ook wel 40x40 raster). Het brede assortiment aan profielen maakt dat er voor iedere toepassing een geschikte oplossing is. 

Daarnaast maken wij de profielen op maat volgens uw wensen in onze eigen zaagerij. De profielen worden standaard afgebraamd, zodat ze comfortabel zijn om mee te werken. Op verzoek kunnen we het profiel ook voorzien van schroefdraad, boorgaten of freesbewerkingen. Met onze montageservice nemen we, indien gewenst, alles uit handen, inclusief de engineering en de montage van de aluminium constructie.

Een ander kenmerk van het ISB profielsysteem is dat het volledig compatibel is met het ITEM profielsysteem. Dit maakt het een kostenefficiënte oplossing voor uitbreidingen of aanpassingen op bestaande ITEM constructies. Daarnaast is het ISB systeem een voordeligere oplossing met een vergelijkbare kwaliteit.

ISB aluminium profielsysteemISB aluminium profielsysteem
KENMERKEN

Aluminium ISB profielen eenvoudig verbinden

 1. Modulariteit: één van de grootste voordelen van het ISB aluminium profielsysteem is de modulariteit. De profielen kunnen gemakkelijk worden geassembleerd en gedemonteerd, waardoor gebruikers snel en eenvoudig constructies kunnen aanpassen of uitbreiden.
 2. Duurzaamheid: aluminium staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, waardoor het ideaal is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het ISB systeem maakt gebruik van hoogwaardige aluminiumlegeringen die zorgen voor een lange levensduur, zelfs onder zware omstandigheden.
 3. Flexibiliteit: dankzij de verschillende profielafmetingen en accessoires kan het ISB profielsysteem worden aangepast aan vrijwel elke toepassing. Of het nu gaat om het bouwen van werkstations, transportbanden, machine afschermingen of beursstands, de mogelijkheden zijn eindeloos.
 4. Snelle montage: het ontwerp van het ISB systeem maakt snelle en eenvoudige montage mogelijk zonder de noodzaak van ingewikkelde gereedschappen of lassen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten tijdens de installatie.
 5. Esthetiek: naast functionaliteit biedt het ISB aluminium profielsysteem ook esthetische voordelen. De strakke en moderne uitstraling van aluminium profielen met dichte zijdes voegt een professionele uitstraling toe aan elke constructie, of het nu gaat om een industriële machine of een kantoorinrichting.
TOEPASSINGEN

Hoe wordt het ISB profielsysteem toegepast?

De mogelijkheden met het ISB aluminium profielsysteem zijn oneindig en we zien dan ook dat de profielen in een breed scala aan toepassingen wordt gebruikt, een aantal voorbeelden zijn:

 • Industriële machineframes
 • Transport- en logistieke systemen
 • Werkstations en assemblagelijnen
 • Robotica en automatisering
 • Beursstands en displays
 • Meubelconstructies
SAMENVATTEND

Kies dus voor ons ISB aluminium profielsysteem!

Het ISB aluminium profielsysteem biedt een veelzijdige, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor diverse toepassingen in verschillende industrieën. Met zijn modulaire ontwerp, duurzame materialen en eenvoudige montage is het ISB systeem een favoriete keuze geworden voor engineers en fabrikanten wereldwijd. Of het nu gaat om het bouwen van een eenvoudig werkstation of een complexe industriële machine, onze aluminium ISB profielen bieden de flexibiliteit en betrouwbaarheid die nodig zijn voor succesvolle projecten.

CONTACT

Neem contact met ons op

Bekijk winkelwagen