TEC steigerbuiskoppelingen

TEC STEIGERBUISKOPPELINGEN

Wat zijn de TEC steigerbuiskoppelingen?

Bij TechniekSpecialist bieden wij een uitgebreid assortiment stalen steigerbuiskoppelingen aan die zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen. Onze buiskoppelingen zijn beschikbaar in verschillende varianten zoals staal verzinkt, staal zwart en staal vierkant. Deze stalen buiskoppelingen zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van industriële constructies tot creatieve meubelontwerpen.

Het monteren en verbinden van onze steigerbuiskoppelingen is eenvoudig. Met behulp van stelschroeven (altijd inbegrepen bij onze buiskoppelingen) kunnen de buizen stevig in de buiskoppelingen worden vastgezet. Voor een veilige en stabiele verbinding is het belangrijk om de juiste maat inbussleutel te gebruiken.

KENMERKEN EN TOEPASSINGEN

Buiskoppelingen staal verzinkt

Onze TEC stalen buiskoppelingen zijn thermisch verzinkt (gegalvaniseerd), wat zorgt voor een uitstekende corrosiebestendigheid, en daarom uitstekend voor binnen- en buitengebruik. De buiskoppelingen worden veelal gebruikt voor industriële meubelbouw, tuinconstructies en steigerbouw. De stalen buiskoppelingen zijn beschikbaar in de volgende diameters: 21,3 mm, 26,9 mm, 33,7 mm, 42,4 mm, 48,3 mm en 60,3 mm. 

Buiskoppelingen zwart

De TEC zwarte stalen buiskoppelingen van TechniekSpecialist zijn voorzien van een duurzame matzwarte coating, wat zorgt voor een uitstekende corrosiebestendigheid, en daarom zijn ook deze buiskoppelingen uitstekend geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. De zwarte buiskoppelingen worden veelal gebruikt voor industriële meubelbouw, zoals tafels, kasten, kapstokken, trapleuningen en kledingrekken en evenementen- en beursbouw. De zwarte buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in de volgende diameters: 26,9 mm, 33,7 mm, 42,4 mm en 48,3 mm.

Buiskoppelingen staal verzinkt vierkant

Onze TEC vierkante verzinkte buiskoppelingen zijn thermisch verzinkt, wat zorgt voor een uitstekende corrosiebestendigheid, en daarom uitstekend geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De vierkante buiskoppelingen worden veelal gebruikt voor moderne meubelbouw, architecturale structuren en stevige industriële constructies. De stalen vierkante buiskoppelingen zijn beschikbaar in 40x40 millimeter en bieden veelzijdige oplossingen voor uiteenlopende projecten.

SAMENVATTEND

Kies dus voor onze TEC steigerbuiskoppelingen!

Ons uitgebreide assortiment van steigerbuiskoppelingen biedt oplossingen voor elke behoefte, of u nu een professional bent of een doe-het-zelver. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Met TEC steigerbuiskoppelingen kunt u met vertrouwen werken aan uw volgende project, wetende dat u kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Heeft u vragen over ons assortiment steigerbuiskoppelingen? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of bel ons op +31 (0) 88 - 752 70 00. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

CONTACT

Neem contact met ons op

Bekijk winkelwagen