Solid Clamps (aluminium)

RK ROSE+KRIEGER SOLID CLAMPS

De veelzijdige oplossing voor industrieel gebruik

Dankzij het eenvoudige klemprincipe maken de aluminium buisverbinders een snelle montage van zowel ronde als vierkante precisiebuizen mogelijk. Het grote aantal uitvoeringen maakt dit systeem tot een aantrekkelijk en kosteneffectief alternatief voor conventionele lasverbindingen.

Door de eenvoudige montagetechniek van de buisconnectoren zijn tijdrovende en kostbare boor- en laswerkzaamheden niet meer nodig. Tegelijkertijd creëren RK-buisconnectoren duurzame, zeer sterke verbindingen, terwijl ze ook gemakkelijk los te maken zijn. Met deze buisverbindingen kunt u dus de handling- of automatiseringsconfiguraties afstemmen op de specifieke vereisten en deze op elk gewenst moment wijzigen.

Door onze toepassingskennis en tientallen jaren ervaring als leverancier van klemverbinders kunt u volledig vertrouwen op RK buisverbindingssystemen.

Bestel aluminium buisverbinders nu online!

RK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbindersRK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders
KENMERKEN

Buizen met verschillende diameters en doorsneden eenvoudig met elkaar verbinden

De buisverbinders van gegoten of geëxtrudeerd aluminium kenmerken zich door hun goede mechanische eigenschappen, grote diversiteit en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het productassortiment van Solid Clamps omvat buisverbinders met een diameter van 8 tot 80 mm voor ronde buizen en 20 tot 80 mm voor vierkante kokers. Daarnaast zijn er 170 basistypes in meer dan 400 verschillende uitvoeringen beschikbaar. De keuze aan varianten, klemdiameters en combinaties is ongeëvenaard.

De Solid clamps zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: de industriële uitvoering uit 1 geheel, het meerdelige klemstuk met block design en de geanodiseerde quad® buisverbinder met elegante uitstraling.

RK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders industrialRK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders industrial

Industrial

Het complete buisverbindingssysteem. Het enorme aanbod aan modellen, klemdiameters en mogelijke combinaties is uniek op de markt.

Materiaal buisverbinder: gegoten aluminium

 • Grote verscheidenheid aan verschillende diameters en modellen
 • Buisverbinder uit één stuk (de buisverbinders worden over de buis geschoven)
 • Uitgebreid assortiment accessoires

Buisverbinder voor diameters:

Ronde buis: 12, 14, 15, 16, 18, 20, 25, 30, 32, 35, 40, 42, 48, 50, 60 en 80 millimeter

Vierkante buis: 20, 25, 30, 35 en 40 millimeter

RK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders blockRK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders block

Block

Het block design onderscheidt deze serie qua uitstraling van de industriële variant. De meerdelige uitvoering maakt het mogelijk om de buisverbinder eenvoudig in bestaande constructies te monteren.

Materiaal buisverbinder: gegoten aluminium

 • Hoger momentbelasting
 • Vlakke vormgeving
 • Meerdelige klemverbinding (de buisverbinder kan om de buis aangebracht worden en vervolgens gemonteerd)

Buisverbinder voor diameters:

Ronde buis: 8, 10, 30, 40, 42, 45, 48, 50, 60 en 80 millimeter

Vierkante buis: 10, 30, 40, 50, 60 en 80 millimeter

RK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders quad®RK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders quad®

quad® 

Deze rechthoekige geanodiseerde buisverbinders, vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminium profiel, hebben een tijdloze uitstraling en zijn bestand tegen uitzonderlijk hoge belastingen.

Materiaal buisverbinder: geëxtrudeerd aluminium

 • Maximale momentbelasting
 • Hoogwaardige geanodiseerde afwerking met vlakke vormgeving
 • Roestvaststalen cilinderkopschroeven
 • Eén- en meerdelige klemverbinders

 Buisverbinder voor diameters:

Ronde buis: 20, 30, 40, 50 en 60 millimeter

Vierkante buis: 20, 30, 40, 50 en 60 millimeter

RK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders typeRK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders type
MONTAGE

Welke versie van de buisverbinder wilt u?

Het buisverbindingssysteem omvat klemelementen voor statische en dynamische belastingen, die zeer eenvoudig tot functionele componenten kunnen worden samengevoegd en in elke branche kunnen worden gebruikt.

Klemverbinding uit één stuk:

 • voor een snelle, kosteneffectieve installatie
 • voor het verbinden van ronde buizen

Meerdelige klemverbinder:

 • geschikt voor montage achteraf en uitbreidingen
 • voor het verbinden van ronde en / of vierkante buizen
NIEUW

Buisverbinder met kogelgewricht

RK Rose+Krieger heeft het aluminium (Solid Clamps) productassortiment uitgebreid met in totaal zes klemelementen met kogelgewricht maat 18. Alle nieuwe kogelklemmen zijn voorzien van een universele verbindingsplaat die 360° kan worden gedraaid, waardoor een flexibele verbinding wordt gegarandeerd. Ook zijn de verbindingsplaten voorzien van twee sleufgaten en twee schroefdraad gaten. Het zwenkbereik van de verbindingsplaten bedraagt ​​telkens 60°.

De klemelementen zijn vrij verstelbaar en eenvoudig te bevestigen. Dit maakt ze ideaal voor de constructie van flexibele buisconstructies, maar ook voor de montage van sensoren, reflectoren en andere elementen die afhankelijk van de productie-eisen en het product vaker nauwkeurig moeten worden uitgelijnd of opnieuw moeten worden afgesteld. Een speciale oppervlaktecoating op het kogelgewricht zorgt voor een zeer sterke klemverbinding.

RK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders kogelgewrichtRK Rose+Krieger Solid Clamps (aluminium) buisverbinders kogelgewricht
CONTACT

Neem contact met ons op

Bekijk winkelwagen